Nieuwe 3D Pen van Sunlu

sunlu-3d-pen-type-4-kortingOp de beurs in Frankfurt heeft Sunlu dit najaar (2016) de Sunlu 3D pen type 4 geïntroduceerd. Deze pen is de eerste pen ter wereld die te bedienen is met 1 knop. De pen is daarnaast enkel en alleen geschikt voor PLA wat door de lage verwerkingstemperatuur en de niet giftige eigenschappen (vgl. ABS filament) dus extreem geschikt is voor kinderen.

Sunlu 3d type 4 voor kinderen

De pen heeft daarnaast een super mooi ontwerp en is erg licht in gebruik. Wilt u meer weten over deze pen. Raadpleeg dan deze pagina.

Kenmerken van de Sunlu 3D type 4

  1. zeer mooi, slank en licht ontwerp
  2. kan op een externe powerbank via USB
  3. bediening met slechts 1 knop dus kinderlijk eenvoudig
  4. geschikt voor het milieuvriendelijke PLA filament
  5. 5 gave kleurtjes

QShops-Keurmerk-penprinter.nlDe Sunlu type 4 koop je nu online bij Penprinter.nl en 3DDirect.nl. Wij zijn officieel importeur van Sunlu voor Nederland dus je weet zeker dat je een echte Sunlu in handen krijgt. Penprinter.nl en 3DDirect.nl zijn officieel lid van Q-Shops. Dat betekent dat wij onze afspraken nakomen.

 Wij leveren vanaf 50 euro gratis dus zonder verzendkosten.  Daarnaast hebben wij een uitstekende eigen technische dienst die vrijwel ieder technisch probleem kan repareren doorgaans binnen 2 dagen. Dat betekent voor u weinig oponthoud zodat u snel weer door kunt gaan met een mooi 3D project. Wat gaat u ontwerpen.

Officieel importeur van Sunlu in Nederland en België.

Penprinter.nl is een merk van 3D Trading. 3D Trading is officieel importeur van Sunlu voor Nederland en Belgie. U koopt dus rechtstreeks aan de bron.

Doordacht ontwerp, modulair dus eenvoudig in onderhoud.

Het ontwerp van de Sunlu is modulair wat inhoudt dat alle componenten eenvoudig vervangbaar zijn. U bent dus verzekerd van een 3D pen waarmee u door kunt tekenen tot in de grootste hoogte.

 

Bewaren