3D pen vulling

Oops, dat gaat harder dan je had gedacht. Je hebt een vette 3D pen gekocht en nu ben je druk aan de slag. Helaas is je 3d pen vulling nu al op. Aarzel dan niet langer en koop je 3D pen vulling bij Penprinter.nl. Wij hebben alleen a-kwaliteit printerdraad op voorraad van MyRiwell en eSun.

Waarom kies jij voor A-merk 3d pen vulling?

Omdat deze vulling alleen gemaakt wordt van ‘vers’ product en dus geen gerecycled materiaal bevat. 3D pennen zijn heel gevoelig voor de samenstelling van het materiaal. Gerecycled materiaal is nooit 100% zuiver. Soms zitter er stukjes tussen van een andere materiaalsoort. Dat valt niet uit te sluiten. Die hebben dan een andere wijze van smelten en uitharden en ook de doorstroming door de nozzle kan problemen geven met een verstopte printkop tot gevolg. Dat wil jij niet

3d pen vulling kopen

Ik ga alleen voor de beste kwaliteit!

Daarnaast heeft ons filament een zeer hoge nauwkeurigheid in de diameter. Deze wijkt minimaal af hetgeen de doorvoer door de pen bevordert.

Heb je ooit ergens anders slecht filament gekocht of ben je vergeten de pen leeg te maken toen je hem vorig jaar terug in de kast hebt gelegd. Maak dan gebruik van ons cleaning filament.

Penprinter.nl is officieel verkooppunt van MyRiwell® penprinters

Ben je al helemaal enthousiast  van de mogelijkheden van penprinters? Bestel dan snel een printerpen bij Penprinter.nl. Wij verzenden gratis vanaf 50 euro dus bestel het samen met je buurvrouw en bespaar! Ons showroomadres:

Showroom Arnhem
Graanhoeve 17
6846JA Arnhem

QShops-Keurmerk-500

Bezoek onze showroom in Arnhem of maak een afspraak voor een demonstratie bij u op kantoor (B2B). Penprinter.nl is lid van Stichting QShops; zeker winkelen dus.