Dewang 3D pen

Dewang 3D pen Nederland online

De goed ontworpen 3D pen van Dewang

Dewang is een Chinese fabrikant volledig gespecialiseerd in het produceren van 3D pennen. Ze ontwerpen in eigen beheer modellen waaronder de Dewang 3D pen Pro 1 en ook de pennen van MyRiwell worden door Dewang geproduceerd.

De Dewang Pro 1 heeft een aluminium behuizing en is niet veel groter dan een reguliere markeerstift. De dikte is het beste te vergelijken met een wijsvinger. De pen ligt prettig in de hand. Verder heeft de producent de pen goed ontwerpen. Je kunt kiezen uit ABS en PLA en afhankelijk van de snelheid waarmee je print past de Dewang 3D pen zelf de temperatuur aan; een paar graadjes hoger zodra je snel wilt gaan printen en een paar graadjes lager bij het fijnere werk op lage temperatuur. Daar is goed over nagedacht.

De Dewang 3D pen is goed doordacht ontworpen

Daarnaast kun je de Dewang pen via een USB connector ook bijvoorbeeld op een powerbank aansluiten. Handig toch. Mocht er iets kapot gaan, bijvoorbeeld de printkop, dan is dit heel gemakkelijk zonder schroeven aan te passen. Ook hier is goed over nagedacht. En hij ziet er bovendien ook erg goed uit, alu behuizing, mooie buttons en een kraakhelder OLED display!

De Dewang 3D pen wordt geleverd in een mooie, strakke verpakking inclusief USB kabel en adapter en een korte Engelstalige instructie. De Nederlandse handleiding t.a.v. de Dewang Pro 1 kunt u hier downloaden.

Al met al is de Dewang 3D pen een goed ontwikkelde pen die weinig tot geen problemen levert. Met recht een goede keuze.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren