Sunlu 3D pen

sunlu 3d pennen nederlandSunlu is in Nederland bekend geworden door het leveren van 3D pennen in een erg slanke vorm. Het merk is naast de MyRiwell 3D pen de runner up op het gebied van 3D penprinters en heeft een aantal producten ontwikkelen die zich kenmerken door hun innovatieve karakter en slanke belijning. De pen heeft een erg goede prijs kwaliteit verhouding en door zijn opmerkelijke vormgeving is hij erg geliefd bij jongeren.
Sunlu heeft op dit moment 2 pennen in het assortiment:
  1. Sunlu III
  2. Sunlu IV – scroll naar  beneden voor de specificaties

Daarnaast levert Sunlu ook filament van een hoge kwaliteit:

  1. op rolletjes van 10 meter
  2. in de vorm van rietjes

 

sunlu 3d pen type 4 handleiding

Sunlu 3D achtergrond

Sunlu Co. is opgericht in 2013 en gevestigd in Zhuhai, China. Sunlu is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende onderneming gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en verkopen van 3D filament, 3D pennen en 3D printers. Het kernteam heeft ruime ervaring in de wereld van Additive manufacturing en kennis van onderzoek en ontwikkeling. Sunlu organiseert diverse projecten op het vlak van 3D printmateriaal en de ontwikkeling van nieuwe technologie
Sunlu hanteert de volgende kernwaarden: eerlijkheid, specialisatie, innovatie en gebruiksgemak. Wij helpen bij het ontwikkelen van de 3D print industrie door onze voortdurende ontwikkeling.