Waarom Penprinter.nl?

Ruim 10 jaar geleden kwamen wij voor het eerst in aanraking met 3D printen en met veel interesse en verbazing volgen wij de ontwikkelingen binnen deze totaal nieuwe markt; de derde industriële revolutie is een feit.

Met de komst van de 3Doodler in 2013 komt 3D printen ook in het zicht bij de particulier. Het is fantastisch om te zien hoe  mensen creatief bezig gaan met de 3D pennen. De 3D penprinter is een blijvertje en dat is dus ook de reden dat wij zijn begonnen met de verkoop van printerpennen via Penprinter.nl. Wij gaan zoveel mogelijk mensen blij maken met uitstekende penprinters, super goede verbruiksmaterialen en de beste ondersteuning.

QShops-Keurmerk-500Bezoek onze showroom in Arnhem. Penprinter.nl is officieel lid van Stichting QShops; zeker winkelen dus.

Zo veel mogelijkheden!

3D printen is nu echt voor elk gezin bereikbaar. Start met een penprinter en als het 3D virus je echt goed te pakken krijgt wil je al snel upgraden naar een eigen tafelprinter. Wij leveren 3d pennen van diverse merken waaronder TooDoodle omdat deze al gretig aftrek vinden in Amerika en Duitsland (onder de merknamen Scribbler en Freesculpt). Ze zijn gewoon goed! Ook de pennen van 3Doodler, Creopop, Dewang, Jer3D, Lix, Polyes en Sunlu zijn beschikbaar. Sommige modellen kunnen tijdelijk uitverkocht zijn.

Filament .. een duur woord voor printerdraad :)

Wij hebben alleen filament van een uitstekende kwaliteit op voorraad voor jouw 3D printerpen of tafelprinter. Jij de beste kwaliteit en wij nul klachten. Daar gaan wij voor. MyRiwell en eSun leveren het ABS én PLA filamenten in 1.75. Er zijn meer dan 20 kleuren en je zult dus zeker vinden wat je nodig hebt. Wij garanderen de hoogste kwaliteit van eSun filament; een filament producent die voldoet aan de hoogste standaarden met exacte toleranties (weinig afwijking) voor nauwkeurige extrusie en dus een fantastisch resultaat. eSun heeft meerdere prijzen gewonnen.

PLA of ABS?

Penprinter.nl heeft adviseert het gebruik van PLA filament. Wil jij weten waarom?

QShops-Keurmerk-500Showroom Arnhem
Graanhoeve 17
6846JA Arnhem

Penprinter.nl is lid van Stichting QShops; zeker winkelen dus.

Openingstijden afhalen

Maandag tot en met vrijdag: 09 – 17 uur*

* van te voren even bellen

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren