Scribbler 3D pen

Scribbler 3D penDe Scribbler 3D pen is een private label product van de merken MyRiwell en Sunlu. Scribbler wordt met name in Amerika en Duitsland verkocht en is niets anders dan een ander logo op de bestaande 3D pennen van MyRiwell en Sunlu.

Bezoek onze showroom in Arnhem of maak een afspraak voor een demonstratie bij u op kantoor (B2B).

Penprinter.nl is lid van Stichting QShops; zeker winkelen dus.

3D printen is nu echt voor elk gezin bereikbaar. Start met een penprinter en als het 3D virus je echt goed te pakken krijgt wil je al snel upgraden naar een eigen tafelprinter. Ik lever 3d pennen van diverse merken waaronder TooDoodle omdat deze al gretig aftrek vinden in Amerika en Duitsland (onder de merknamen Scribbler en Freesculpt). Ze zijn gewoon goed! Ook de pennen van Creopop, 3Doodler, Lix en Polyes worden aan mijn assortiment toegevoegd. Ze zijn op dit moment in ontwikkeling en nog niet voorradig. Dit zijn 3D printerpennen met meer mogelijkheden.

QShops-Keurmerk-500Scribbler 3D pen filament

Penprinter.nl heeft alleen kunststof filamenten van een uitstekende kwaliteit op voorraad voor jouw 3D printerpen of tafelprinter. Jij de beste kwaliteit en wij nul klachten. Daar gaan wij voor. MyRiwell levert ABS Ć©n PLA filamenten in 1.75. Er zijn meer dan 20 kleuren en je zult dus zeker vinden wat je nodig hebt. Wij werken alleen met A-merk filament van het beroemde eSun. Dit filament voldoet aan de hoogste standaarden met exacte toleranties (weinig afwijking) voor nauwkeurige extrusie en dus een fantastisch resultaat.

PLA of ABS?

Penprinter.nl adviseert voor minderjarigen het gebruik van PLA filament. Wil jij weten waarom?

Bewaren

Bewaren

Bewaren