Unboxing Sunlu 3D pen type 3

Bekijk hier de unboxing video en review van de Sunlu Type 3 pen en mijn eerste ervaringen met de pen.

Voor een relatief gunstige prijs krijgt u een A-klasse kwaliteit penprinter. De Sunlu 3D pen Type 3 is door zijn kwalitatieve samenstelling, LCD display en gebruiksgemak echt overtuigend. De aansturing functioneert goed met behulp van de richting en snelheidsknoppen. De in de verpakking aanwezig filamenten zijn voldoende voor een eerste project en om te oefenen.

sunlu-3d-pen-type-3-goedkoopOefenen is belangrijk want het tekenen in 3D is niet iets wat je zomaar zonder oefening kunt doen maar met behulp van de ontelbare instructievideo’s en 2D sjablonen wordt het wel heel snel duidelijk. Je hebt dus wat tijd en geduld nodig om aan de pen te wennen. Zo nu en dan heb je wat tegenvallers maar dat is heel normaal en heeft eigenlijk niets met de pen zelf te maken maar is gewoon inherent aan het tekenen in 3D. Aan de Sunly type 3 licht het niet. Gewoon blijven proberen dus en de eerste mooie resultaten komen sneller dan u denkt.

Als je zelf weinig ideeƫn hebt dan vind je online genoeg voorbeelden zoals bijvoorbeeld een Tyrannosaurus Rex of de mooiste gebouwen. Niet opgeven. Vooral door gaan. En ik kan de 3D pen van harte aanbevelen. Er zijn eigenlijk geen slechte eigenschappen aan deze pen. Het binnenwerk is ook goed ontwikkeld en loopt soepel. Wellicht de lengte van de adapter kabel maar at is makkelijk op te lossen met een verlengsnoer toch :)

[+] display
[+] kwaliteit
[+] 2 filament
[+] bediening
[+] ergonomie
[+] korte opwarmtemperatuur
[+] lage warmteafgifte

[0] lengte van de energiekabel

[-] geen

Bewaren

Bewaren