De MyRiwell RP200B Printerpen

Met de MyRiwell RP200B heb je de nieuwste printerpen van MyRiwell in handen prix du viagra en france. De RP200B is de meest uitgebreide MyRiwell printerpen en is geschikt voor zowel PCL én PLA filament.
myriwell-rp200b-printerpen

MyRiwell RP200B printerpen, draadloos opladen en printen!!!

Deze nieuwe MyRiwell RP200B printerpen heeft de volgende voordelen:

  1.  Ingebouwde accu 
  2. Draadloos opladen
  3. Lagere verwerkingstemperatuur dus ook zeer geschikt voor jonge kinderen
  4. PCL en PLA als filament te gebruiken

Inbegrepen in de Myriwell printerpen verpakking

  1. 3d printer pen;
  2. USB adapter;
  3. gebruiksaanwijzing;
  4. 3 x 2 meter PLA filament en een Engelstalige verkorte handleiding. Volledige online handleiding van de MyRiwell Printerpen vind je hier.

De penprinter heeft een zeer mooie en handzame vormgeving en je kunt ook de printsnelheid regelen middels een schuifje. Hij print in 2 snelheden. Bovendien is hij erg licht waardoor ook jonge handen er goed mee overweg kunnen. De pen wordt gebruiksklaar geleverd. Het is niet meer dan een kwestie van de adapter inpluggen, 30 seconden opwarmen, filament invoeren en je kunt starten met 3d tekenen!

Het doorvoeren van het filament gaat erg snel en eenvoudig. Je wisselt in enkele seconden van kleur zonder dat je veel filament verspilt. Lekker voordelig dus en niets houdt je tegen om een kleurrijke creatie te ontwerpen; je hebt de keuze uit zo ontzettend veel verschillende soorten filamenten.

Levertijd MyRiwell RP200B

Deze pen is momenteel in demo en gaat midden november in productie. Wij hopen dat de printerpen voor sinterklaas in onze magazijnen ligt. Wil je een e-mail zodra hij te koop is? Schrijf je dan even in voor onze nieuwsbrief. Wij respecteren jouw privacy.

Bewaren