9 reden waarom een 3D printerpen zo leuk is

3d printerpen is te gek

Je kunt echt alles maken met een 3D printerpen!

Hey hallo,

Ik ben Francis. Ik kan me niet herinneren dat ik voor het laatst zo enthousiast was over het speelgoed van mijn kids. Een 3D printerpen is gewoon geweldig om allerlei verschillende redenen.

Een 3D printerpen is helemaal te gek!

Hier is mijn top 9 waarom ik denk dat een 3D printerpen gewoon geweldig speelgoed is:

 1. Het stimuleert creativiteit. Het verzinnen van nieuwe figuurtjes is erg leuk en zeer creatief. Echt alles is mogelijk. Als je het kunt bedenken dan kun je het ook maken;
 2. Het stimuleert leren. Ik weet niet hoe jij er in staat maar zelfs voor een volwassene is werken met een 3D penprinter soms uitdagend om de instructie video’s goed te volgen. Het leert onze kinderen om stap voor stap instructies te volgen en ze krijgen een beloning als ze goed hebben op gelet .. een gave creatie om te zien of om mee te spelen;
 3. Het zet aan tot delen. Niet alleen delen onze kinderen hun gave creaties, ze delen ook informatie met elkaar over de verschillende sjablonen. Alles wat een kind motiveert om andere te helpen is voor mij een applaus waard.
 4. Het is erg uitdagend. Telkens als je een 3D tekening vanuit een ontwerp hebt gemaakt is er wel weer een ander, meer uitdagend patroon om je in vast te bijten. Het blijft uitdagend.
 5. Het geeft zelfvertrouwen. Mijn kinderen springen vrolijk als ze net zelf iets hebben bedacht of een nieuw ontwerp vanuit een sjabloon of video hebben gemaakt.
 6. Het beloont doorzetten. Het is verbazingwekkend hoe enorm volhardend mijn kinderen zijn bij het gebruiken van een 3d printerpen. Als het de eerste keer niet lukt dan blijven ze het opnieuw proberen omdat ze weten dat de beloning van een nieuwe creatie op ze wacht.
 7. Het is een rustige activiteit. Als mijn kinderen bezig zijn met het maken van 3D tekeningen dan hoor ik geen kick behalve af en toe een diepe zucht als er eens iets mis gaat.
 8. Er zitten geen schermen in. Ik vind het heerlijk om ze bezig te zien gewoon aan de keuken tafel en niet weggekropen achter een tablet of playstation.
 9. Alleen onze fantasie is een belemmering. Als je het kunt bedenken dan kun je het ook maken. Kijk gewoon eens ar de leuke foto’s prix viagra officiel.
  Alle bekende poppetjes kun je maken met een 3d printerpen

  Alle bekende poppetjes kun je maken met een 3d printerpen