Printerpen

Met de komst van de 3Doodler in 2013 printerpen kwam 3D printen echt dichtbij voor de consument. Toen ik in juni 2015 de 3Doodler 2.0 in werking zag was ik opnieuw verkocht. Dat is dan ook de reden dat ik Penprinter.nl  ben gestart. Ik ga zoveel mogelijk mensen blij maken met uitstekende penprinters en goede verbruiksmaterialen.

Een printerpen geeft je fantasie de ruimte!

Printerpen webshop in NederlandIk richt mij op de creatieve consument; iedereen vanaf een jaar of 10 die het leuk vindt om te tekenen maar dan in 3D. Ik start met de pennen van MyRiwell omdat deze goed verkocht worden in met name Amerika en Duitsland. Zij zijn daar te koop onder de merknamen Scribbler en Freesculpt. De pennen van MyRiwell zijn goed! Later in 2016 worden ook de 3D printerpennen van Creopop, 3Doodler, Lix en Polyes in het assortiment opgenomen. Van deze merken zijn op dit moment de eerste leveringen verdeel en ik wacht even af wat de resultaten zijn. Deze pennen leveren producten op een ander kwaliteitsniveau. Vaak hebben ze een degelijke behuizing, goed afgewerkte behuizing en meer mogelijkheden.

Printerpen filament

Ik heb alleen kunststof filamenten van een uitstekende kwaliteit op voorraad voor jouw 3D printerpen. Omdat ik ook al meer dan een jaar de topkwaliteit van Rainbow Loom verkoop weet ik dat dit voor ons beiden het beste werkt. Jij krijgt de beste kwaliteit en ik geen klachten. Daar ga ik voor. MyRiwell levert ABS en PLA filamenten in 1.75 en 3mm diameter. Er zijn meer dan 20 kleuren en je zult dus zeker vinden wat je nodig hebt. Ik garandeer dat alle filamenten voldoen aan de hoogste standaarden met exacte toleranties (weinig afwijking) voor nauwkeurige printwerk en dus een fantastisch eindproduct.

Wat ga jij maken? Geef je fantasie de ruimte!

De MyRiwell printerpen is uitstekend en online kopen in de penprinter.nl webshop.

De MyRiwell printerpen is uitstekend en online kopen in de penprinter.nl webshop.