Lix 3D printerpen

Met de Lix 3D printerpen kun je ware kunst maken.

Met de Lix 3D printerpen kun je ware kunst maken.

De Lix 3D printerpen bevat de technologie die het toppunt van professionaliteit benadert. Alle bestaande 3D pennen zijn groot, onhandig, zwaar en onprettig in gebruik. De Lix 3D pen is ontworpen om een totaal nieuwe ervaring aan te bieden aan creatieve mensen. De optimale dimensie van Lix helpt mensen om te komen met iets nieuws en interessants.

Lix heeft veel potentieel en kan een perfect hulpmiddel zijn voor stylisten, kunstenaars, ontwerpers en iedereen die geïnteresseerd is in 3D printen.

Dit kleine hulpmiddel stelt je in staat om te ontwerpen buiten je verwachtingen. Als je houdt van experimenten dan zal de Lix pen nieuwe mogelijkheden bieden om je te uiten.

Bestel hem nu

Lix, de kleinste en slimste 3D penprinter in de wereld

Hij is extreem draagbaar met zijn kleine energiekabel die je in elke traditionele USB poort kunt steken. Lix is een pen maar geen gewone pen. Met de 3D mogelijkheden kun je ‘doodlen’ in de lucht. Hij heeft de perfecte maat. Gebruik de pen één keer en het valt je meteen op dat hij perfect in je hand valt. Hierdoor voel je veel balans en kun je comfortabel werken aan jouw project.

Online jouw Lixpen kopen?

Bestel hem nu online ..

Geavanceerde technologie ontmoet mooi ontwerp

De kwalitatieve aluminium behuizing en de goed ontwikkelende technische kern; elk detail in de Lixpen combineert mooi ontworpen techniek en stijlvolle vormgeving. Je kunt van alles maken met de Lix pen. Denk aan accessoires, decoratie materiaal, mode prototypes en alle vormen van tekeningen. En dat al binnen enkele seconden.

In de basis heeft de Lix penprinter de zelfde mogelijkheden als de bekende 3D tafelprinters. Hij smelt en verkoelt kunststoffen waarmee je stevige, vrijstaande structuren kunt maken. Jij kunt ze vorm en combineren in elke mogelijk samenstelling

Deze bijzondere pen is een kleine en slimme pen waarvoor je geen papier nodig hebt. Wij zijn vol verwachting en willen deze mogelijkheden met jou delen zodat ook jij ze kunt ervaren.